Lähihoitaja, Matintupa

Ansök senast  3.6.2024 14:00

Ikäihmisten palveluissa, ympärivuorokautisessa palveluasumisessa on haettavana vakinainen lähihoitajan toimi, jonka alkusijoituspaikkana on Matintupa Kauhavalla.

Ikäihmisten palveluissa, ympärivuorokautisessa palveluasumisessa on haettavana vakinainen lähihoitajan toimi, jonka alkusijoituspaikkana on Matintupa Kauhavalla. Matintupa on 17 asukkaan koti.

Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa korostamme asukaslähtöistä toimintatapaa, arjen yksilöllisyyttä ja merkityksellisyyttä. Myös arkikuntoutus asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäjänä sekä laadukas elämän loppuvaiheen hoito ovat toiminnassa keskeisessä roolissa.

Haemme joukkoomme vanhustyöhön suuntautunutta työntekijää, joka arvostaa yhteistä arkea tuttujen asukkaiden kanssa ja haluaa tehdä työtään hyödyntäen omaa persoonaansa ja erilaisia taitojaan. Odotamme hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, kykyä itsenäiseen asiakastyöhön, hyviä yhteistyötaitoja sekä halua oppia uutta. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Tehtävää voivat hakea myös alan opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja hygieniapassin. Lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Palveluesimies Sanna Peltola

Puh. 045 106 4414

Palveluyksikköjohtaja Minna Ojala-Hurskainen

puh. 044 470 0243

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare