Skip to main content
test
Lähihoitaja: Mielenterveys- ja päihdepalvelutJoensuu; määräaikainen (id6221) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana26.6.2022mennessä LÄHIHOITAJAN/ MIELENTERVEYSHOITAJAN sijaisuus 31.12.2022 saakka mielenterveys- ja päihdepalvelujen psykiatrisessa kuntoutuksessa keskisellä alueella. "haethan nopeasti, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä"

Psykiatrinen kuntoutus muodostuu kotiin vietävistä palveluista, vastaanottopalveluista, ryhmämuotoisesta hoidosta ja toiminnallisista ryhmistä. Lähihoitajan tehtäviin psykiatrisessa kuntoutuksessa kuuluu mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kokonaisvaltainen kuntoutustyö. Työn ensisijainen työpiste on Joensuussa.

Psykiatrinen kuntoutus vastaa vaikeiden, pitkäaikaisten mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden voinnin pitkäaikaisesta seurannasta ja kuntoutuksesta (skitsofrenia ja muut psykoosit, mielialahäiriöt) sairauden vakaassa vaiheessa, kun erikoissairaanhoidon tarvetta ei ole. Hoitoon kuuluu sekä fyysisen että psyykkisen toimintakyvyn ja terveyden ylläpitämistä ja edistämistä sekä lääkehoidon toteuttamista ja seurantaa.

Arvostamme aktiivista mielenterveys ja päihdetyön ja oman asiantuntijuuden jatkuvaa kehittämistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, työhön sitoutumista ja kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tehtävissä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Tarjoamme Sinulle mukavan työyhteisön ja moniammatillisen tiimin tuen.

Kelpoisuusehtona on sosiaali - ja terveysalan perustutkinto tai mielenterveyshoitajan tutkinto.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2253,92 euroa / kk

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävässä on kahden (2) kuukauden koeaika. Tehtävään valitulla tulee olla ajokortti.

Lisätietoja antaa ylihoitaja Maarit Kinnunen puh. 013 330 3817 maarit.kinnunen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 11.5.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6221
  • 11.5.2022 - 26.6.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

ylihoitaja Maarit Kinnunen puh. 013 330 3817 maarit.kinnunen@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb