Lähihoitaja/Mielenterveyshoitaja, osasto M2

Oletko sinä etsimämme lähihoitaja/mielenterveyshoitaja, jolla on hyvä syke päällä ja psykiatrinen hoitotyö lähellä sydäntä? Haluaisimme sinut töihin Tyks psykiatrian mielialahäiriövastuualueelle. Pääasiallinen työn suorittamispaikka työsuhteen alussa on Halikon sairaalan suljettu osasto M2.

Osasto on 18-paikkainen päivystävä suljettu osasto. Tehtäviin kuuluu psykiatrisen potilaan hoidon suunnittelu ja toteuttaminen itsenäisesti ja yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää psykiatrista osaamista ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Mielialahäiriövastuualueella kehitämme potilaiden hoitoprosesseja aktiivisesti. Tarjoammekin sinulle koulutusmyönteisen työnantajan ja pääset myös syventämään omaa osaamistasi. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.

Työ on 3-vuorotyötä ja työaika on 38,25 h/viikko. Koeaika on neljä kuukautta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys ja soveltuvuus haettavana olevaan tehtävään.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Olemme Savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Kai Heinonen (kai.heinonen@tyks.fi) p. 050 339 5565 tai ylihoitaja Suvi Virenius (suvi.virenius@tyks.fi) p. 050 363 9760.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue
Osoite: Märyntie 1, 25250 Märynummi

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs