Skip to main content
test

Sodankylän kunnan ikäihmisten palveluissa on haettavana 1.8.2022 klo 16.00 mennessä

LÄHIHOITAJAN TOIMI, ensisijaisena sijoituspaikkana Nutukas

Hakuaikaa on jatkettu.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto.

Nutukas (32 asukasta) on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Nutukas ovat tarkoitettu keskivaikeaa tai vaikeaa muistisairautta sairastaville ikäihmisille, jotka tarvitsevat paljon fyysistä ympärivuorokautista perushoitoa ja hoivaa. Pyrimme toteuttamaan aktivoivaa ja kuntouttavaa työotetta. Jokaiselle asukkaalle valitaan omahoitaja ja varahoitaja.

Arvostamme työkokemusta vanhustyöstä ja muistisairaiden hoidosta. Odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, kykyä toimia itsenäisesti sekä asiakaslähtöistä toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen, osaavan ja mukavan henkilökunnan tuen. Meille yhdessä tekeminen on tärkeintä. Meillä on käytössä Pegasos -sairauskertomusjärjestelmä.

Valittavalta henkilöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Ennen toimen vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain (759/2004) mukainen todistus. Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Toimeen valitulle maksetaan rekrytointilisä 200 € / kk 31.12.2022 saakka.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta, työavain 447035. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Marita Savolainen, puh. 040 751 4538

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut

Sodankylä on 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka


Osoite: Kurunokantie 1, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb