test

Lähihoitaja/ohjaaja, Olarinluoman Tilapäismajoitus ja Tukiasuminen, kesätyö

Ansök senast  22.4.2024 15:45

Haemme kesäsijaisia ammattitaitoiseen joukkoomme Olarinluoman Tilapäismajoitukseen ja Olarinluoman Tukiasumiseen!

Olarinluoman palvelukeskuksessa on kolme eri yksikköä (tilapäismajoitus, tukiasuminen ja tehostettu palveluasuminen) Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kuntien päihde- ja mielenterveysasiakkaille. Olarinluoman Palvelukeskus toimii Asunto ensin -periaatteella eli yksiköiden asiakkaat ja asukkaat voivat halutessaan käyttää päihteitä, mutta pyrimme tukemaan kaikkia asiakkaitamme päihteettömyyteen ja/tai hallittuun päihteidenkäyttöön.

Olarinluoman tilapäismajoitus tarjoaa tilapäistä majoitusta Länsi-Uudenmaan asunnottomille mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Tilapäismajoituksessa huolehditaan asiakkaiden perustarpeista, terveydenhoidosta, sosiaalisen tilanteen kartoituksesta ja jatkosuunnitelman laatimisesta. Tavoitteena on, että kaikille asiakkaille löytyy pysyvä asuin- tai hoitomuoto. Tilapäismajoitus on avoinna ympäri vuorokauden ja asiakkaat voivat hakeutua tilapäismajoitus matalalla kynnyksellä ilman ajanvarausta.

Ohjaajana vastaat yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Työ on monipuolista, suunnitelmallista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys. Ohjaajana työskentelet aktiivisesti asiakkaiden kanssa tukien ja ohjaten heitä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Työ sisältää asiakkaiden ohjaamista arjen hallinnassa, verkostotyötä eri toimijoiden kanssa sekä palveluohjausta, sisältäen tuki- ja virastoasiat.

Olarinluoman tilapäismajoitus on siirtymässä 16.4.2024 alkaen väistötiloihin osoitteeseen Vitikka 1, 02630 Espoo.

Olarinluoman tukiasumisessa on 37 tukiasuntoa ja tuemme asiakkaan voimavaroja toimintakyvyn parantamiseksi tai sen säilyttämiseksi. Tavoitteena on turvata ja vahvistaa asiakkaan pysyvää asumista, asumisen edellytyksiä sekä selviytymistä ympäröivässä yhteiskunnassa.

Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Työ on monipuolista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys. Ohjaajana työskentelet aktiivisesti asiakkaiden kanssa tukien ja ohjaten heitä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Työ sisältää verkostotyötä ja palveluohjausta.

Sijaisuus Olarinluoman tilapäismajoituksessa sijoittuu ajalle 13.5.2024-28.7.2024 ja sijaisuus Olarinluoman tukiasumisessa sijoittuu ajalle 10.6.2024-15.8.2024.

Loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Ilmoitathan, hakemuksessasi kumpaan sijaisuuteen ensisijaisesti haet.

Mikäli ilmoitus herätti kiinnostuksesi, haethan meille kesätöihin!

Työpaikan nimi ja osoite: Tilapäismajoitus, Vitikka 1 ja Tukiasunnot, Luomanportti 11, 02200 Espoo
Työaika: 114 h 45 min / 3 vkoa
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme huumorintajuista, oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluvastaava Niina Varonen p. 040 636 9738, niina.varonen@luvn.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare