Skip to main content
test
Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 8205) uudisyksikkö Mäntsälä 3 - Eteva kuntayhtymä

Haluatko olla osa moniammatillista työyhteisöä ja tehdä tiimityötä?
Meillä Mäntsälässä työ asiakkaiden parissa on mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista, jota tehdään yhdessä.

Tule kehitysvamma-alan erityisosaajaksi!

Rekrytointipalkkiomahdollisuus: maksamme 1000 € vakituisesta työsuhteesta ja 500 € yli 4 kk:n määräaikaisesta työsuhteesta.

Haemme OHJAAJIA uuteen asumisyksikköön Mäntsälään. Toiminnassa vahvistamme asiakkaan toimintakykyä, itsenäisyyttä ja valinnanvapautta niin, että jokainen voi elää omannäköistään elämää. Asumisyksikkö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Tutustu yksikköön https://www.youtube.com/watch?v=pP9YniCcLKo

Ohjaajana toimit tukien yksilöllisesti vaativien asiakkaiden arkea ja kuntoutumista yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työyhteisömme työote on yhteisöllinen ja toiminnan tukena on Etevan pitkäaikainen kehitysvamma-alan asiantuntijaosaaminen. Etsimme työkavereiksemme sekä kehitysvamma-alasta kiinnostuneita, että alan konkareita. Myös valmistumassa olevat opiskelijat ovat meille tervetulleita!

Työssäsi tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä rakentavaa otetta ja rohkeutta työskennellä haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. Positiivista on, jos sinulla olisi jo osaamista puhetta tukevista ja korvaavista kommunikointimenetelmistä, autismikuntoutuksesta tai mielenterveystyöstä.

Tarjoamme mukavan ja osaavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Meillä Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan ohjaustyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. Taustaltasi voit olla esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja tai sosionomi. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta ja käytämme 6 kk koeaikaa. Työterveyshuollon lausunto terveydentilasta tarvitaan 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Työ asumisyksikössä sisältää aamu-, ilta- ja yövuoroja. Ohjaajan työ edellyttää hygieniapassia, tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on SOTE-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin palvelupäällikkö Petri Tervonen, puh. 040 304 8400 (Mäntsälä 3).

Hakuaika on 3.8.- 31.8.2022 kello 15.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtäviä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

arkipäivisin palvelupäällikkö Petri Tervonen, puh. 040 304 8400 (Mäntsälä 3).

Lisätietoja

Hyvää arkea luomassa on Etevan työnantajalupauksen ydin. Siinä tiivistyvät asiat,joita etevalaiset pitävät erityisen tärkeinä. Meillä hyvää arkea luodaan monipuolisella osaamisella, tarttumalla rohkeasti toimeen ja olemalla aidosti asiakkaan kanssa.

Eteva kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb