Skip to main content
test
Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 9261) - Eteva kuntayhtymä

Tule mukaan kehitysvamma-alan asiakastyöhön!

Rekrytointipalkkiomahdollisuus: maksamme 1000 € vakituisesta työsuhteesta ja 500 € yli 4 kk:n määräaikaisesta työsuhteesta.

Asiakastyö on meillä mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista. Haemme lähihoitajaa ohjaajan tehtävään Orimattilan Hakalan tilan päiväaikaiseen toimintaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yksikkö on maatila, missä järjestetään asumista ja päiväaikaista toimintaa maatilaympäristössä. Yksikölle on myönnetty Green Care Finland ry:n myöntämä LuontoHoiva - laatumerkki.

Tuotamme päiväaikaista toimintaa mm. autismin kirjon henkilöille, jotka tarvitsevat tukea erilaisiin arjen haasteisiin ja elämän hallintaan. Työmme lähtökohtana ovat asiakaslähtöisyys, osallisuus ja kehitysvammaisen oman äänen kuuleminen. Yksikössämme toimimme liikkuvan päivätoiminnan periaatteiden mukaisesti paljon ympäröivän yhteiskunnan palveluissa. Työ on jaksotyötä, painottuen päivätyöhön.

Onnistuminen työssä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Edellytämme ajokorttia asiakaskuljetuksiin. Eduksi on kiinnostus maatilatyöskentelystä, luonnosta ja eläimistä ja näiden hyödyntämisestä asiakkaan hyvän arjen tukemisessa. Arvostamme myös vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien osaamista sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä. Tutustu tästä asiakkaidemme kertomana, millainen on hyvä ohjaaja: https://www.youtube.com/watch?v=tIj8ZzmVB08

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan hoitotyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta sekä käytämme 6 kk:n koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on SOTE-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marja-Riitta Avovaara puh. 040 304 8112 (Maatilat pt)

Hakuaika on 22.6 - 20.7.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.


AVAINSANAT lähihoitaja sairaanhoitaja sosionomi kuntoutuksen ohjaaja

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Marja-Riitta Avovaara puh. 040 304 8112 (Maatilat pt)

Lisätietoja

Hyvää arkea luomassa on Etevan työnantajalupauksen ydin. Siinä tiivistyvät asiat,joita etevalaiset pitävät erityisen tärkeinä. Meillä hyvää arkea luodaan monipuolisella osaamisella, tarttumalla rohkeasti toimeen ja olemalla aidosti asiakkaan kanssa.

Eteva kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb