Skip to main content
test
Lähihoitaja (Ohjaajan tehtävä ID 9388) - Eteva kuntayhtymä

Tule mukaan kehitysvamma-alan asiakastyöhön!
Asiakastyö on meillä mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista.

Haemme lähihoitajaa ohjaajan tehtävään Mäntsälän päiväaikaiseen toimintaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yksikkö ja tehtävät tulevat siirtymään osaksi Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen toimintaa 1.1.2023 alkaen.

Ohjaajan tehtävässä asiakkaiden arkea ja kuntoutumista tuetaan yksilöllisesti yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Tehtävässä tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Edellytämme ajokorttia asiakaskuljetuksiin. Eduksi on, jos olet jo kokenut osaaja, mutta voit olla myös uusi kehitysvamma-alalla. Kiinnostus työvalmennukseen katsotaan myös eduksi. Arvostamme puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien osaamista sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä sekä haastavista asiakkaista. Tutustu tästä asiakkaidemme kertomana, millainen on hyvä ohjaaja: https://www.youtube.com/watch?v=tIj8ZzmVB08

Tarjoamme mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan hoitotyön asiantuntijaksi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta sekä käytämme 6 kk:n koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on SOTE-ammattikortti. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jaana Lautala, puh. 040 304 7679 (Mäntsälä pt).

Hakuaika on 12.10. - 14.12.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.


AVAINSANAT lähihoitaja sairaanhoitaja sosionomi kuntoutuksen ohjaaja

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelupäällikkö Jaana Lautala, puh. 040 304 7679 (Mäntsälä pt).

Lisätietoja

Hyvää arkea luomassa on Etevan työnantajalupauksen ydin. Siinä tiivistyvät asiat,joita etevalaiset pitävät erityisen tärkeinä. Meillä hyvää arkea luodaan monipuolisella osaamisella, tarttumalla rohkeasti toimeen ja olemalla aidosti asiakkaan kanssa.

Eteva kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb