Lähihoitaja, Onnelanpolku - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Lähihoitaja, Onnelanpolku

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8. - 31.12.2019 Lahteen, Palvelukeskus Onnelanpolun varahenkilöstöön.

Palvelukeskus Onnelanpolku on tehostettu liikuntapainotteinen asumispalveluyksikkö ja etsimme tehtäviin vanhusten liikunnan kehittämisestä kiinnostuneita hoitajia. Lähihoitajana tehtäväkuvasi on monipuolinen ja edellyttää hyvää organisointikykyä sekä kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa. Toimintakulttuurimme on yhteisöllinen ja asukkaiden osallisuutta tukeva. Olemme opiskelijamyönteinen työpaikka ja työhön sisältyy myös opiskelijoiden ohjausta. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielekkään työn Onnelanpolussa. Toivomme, että lähihoitajana kehität omalla toiminnallasi asukkaidemme aktiivista ja hyvää elämää. Työkokemuksen muistisairaiden parissa katsomme eduksi.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua lähihoitajan ammattinimikettä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tuija Riikkula
tuija.riikkula@phhyky.fi
puh. 044 416 3166
Minna Koskinen
minna.koskinen@phhyky.fi
puh. 050 398 7575

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Asumispalvelut, Palvelukeskus Onnelanpolku, Onnelanpolku 3. krs
Osoite: Harjulankatu 1, 15150 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan