Skip to main content
test
Lähihoitaja, Onnelanpolun varahenkilöstö - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Sotessa teemme hyvän elämän yhdessä. Tavoitteemme on olla Suomen paras sote-työpaikka ja tätä matkaa teemme määrätietoisesti tavoitteen saavuttaaksemme.

Haemme kahta (2) LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Lahteen, Palvelukeskus Onnelanpolun varahenkilöstöön.

Palvelukeskus Onnelanpolulla on kaksi tehostetun asumispalvelun yksikköä Kultaranta 2.krs ja Hopeasilta 3.krs. Lähihoitajana tehtäväkuvasi on monipuolinen ja edellyttää hyvää organisointikykyä sekä kykyä joustaa muuttuvissa tilanteissa. Toimintakulttuurimme on yhteisöllinen ja asukkaiden osallisuutta tukeva. Olemme opiskelijamyönteinen työpaikka ja työhön sisältyy myös opiskelijoiden ohjausta. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Palvelutalomme ovat asiakkaidemme koteja ja siksi olemme antaneetkin heille seuraavat lupaukset:
- Kodissasi olen sinua varten
- Kunnioitan sinua
- Sinulla on mahdollisuus valita ja vaikuttaa
- Autan toteuttamaan kanssasi arjen pieniä iloja ja unelmia

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48§:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tervetuloa työskentelemään mukavaan joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Taru Luukkonen, palveluesimies
puh. 044 4163 164
taru.luukkonen@phhyky.fi
Minna Koskinen, vastaava sairaanhoitaja
puh. 050 398 7575
minna.koskinen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Asumispalvelut, Palvelukeskus Onnelanpolku

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Ura- ja etenemismahdollisuudet ja laaja mahdollisuus osallistua työkiertoon ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Meillä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Harjulankatu 1, 15150 Lahti

Rekommenderade jobb