test

Lähihoitaja, oppilaskoti Ankkuri Pieksämäki

Ansök senast  8.12.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen oppilaskoti Ankkuriin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Oppilaskoti Ankkuri on erikoistunut lasten ja nuorten autismikuntoutukseen. Tavoitteenamme on itsetunnoltaan vahva, mahdollisimman itsenäinen lapsi tai nuori. Työ on monipuolista, luovaa ja vaihtelevaa. Asiakkaiden päivittäisiä taitoja, itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta tuetaan ja harjoitellaan yksilöllisillä menetelmillä. Työ on asiakkaan hoitoa, ohjaamista, tukemista ja neuvontaa arjessa. Teemme tiivistä yhteistyötä Sateenkaaren erityiskoulun kanssa. Työtäsi ohjaa jokaisen asiakkaan yksilölliset tavoitteet, kuntoutuksen keskiössä ovat lasten ja nuorten omat vahvuudet. Oppilaskodilla käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Työtä tehdään yhteistyössä perheiden, asiakkaan oman verkoston ja moniammatillisen tiimin kanssa.

Ankkurissa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Meillä on helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen työyhteisö. Jokaisella työyhteisön jäsenellä ja lapsella on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintaa eteenpäin.

Arvostamme autismikuntoutukseen ja kehitysvamma-alaan liittyvää osaamista ja kokemusta. Tärkeintä kuitenkin on, että olet kiinnostunut työskentelemään autismikirjon henkilöiden parissa, me perehdytämme tehtävään sekä tarjoamme työyhteisön ja moniammatillisen tiimin tuen. Koulutusmahdollisuutemme ovat hyvät.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Haastatteluja tehtävään voidaan tehdä jo hakuajan kuluessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden ja vammaisten kanssa työskentelevän henkilön tulee esittää hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn alkamista yli 3 kk:n palvelussuhteissa (valvontalaki 741/2023 28 §)


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Lisätietoja antaa oppilaskodin johtaja puh. 044 3899 666

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa!

Läs om arbetsgivare