Skip to main content
test
Lähihoitaja oppisopimus - Tervolan kunta

Oletko kiinnostunut opiskelemaan lähihoitajaksi oppisopimuksella? Haemme Tervolaan kolmea oppisopimusopiskelijaa sijoituspaikkoina kotihoito, tehostettu palveluasumisen yksiköt (Kullerot) sekä vammaispalveluiden yksikkö. Oppisopimuksella sinulla on mahdollisuus oppia ja saada tutkinto käytännön työssä.

Oppisopimuskoulutuksen aikana suoritat sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta lähihoitajan tutkinnon valitsemasi osaamisalan mukaan. Oppisopimuskoulutuksen vaatimuksena on hyväksytty oppisopimuskoulutus oppilaitoksen kanssa sekä soveltuvuus alalle.

Oppisopimusopiskelijana suoritat tutkinnon käytännön osuuden työelämässä ja teoriaopinnot koulussa. Oppisopimusopiskelijana sinulle nimetään työpaikaltasi ohjaaja, joka tukee sinua opintojesi ajan. Opit työtehtäviä ja taitoja tutkintovaatimusten mukaisesti työnteon ohessa kehittyen hoitoalan ammattilaiseksi. Oppisopimusopiskelu myös mahdollistaa jo opiskeluaikana työelämään kiinnittymisen ja työkokemuksen kartuttamisen. Työ yksiköissä on monipuolista asiakkaiden hoiva- ja hoitotyötä ja heidän arkensa tukemista. Meiltä saat mukavat työkaverit, tiimin tuen ja tiiviin työyhteisön pienen tiimin jäsenenä. Osa työvuoroista sijoittuu iltatöihin, öihin ja viikonloppuihin. Palkka määräytyy Sote-sopimuksen mukaisesti. Työsuhde on oppisopimuskoulutuksen ajan määräaikainen.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka
- olet kiinnostunut hoitoalasta ja välität ihmisistä
- olet soveltuva hoitoalalle
- olet vuorovaikutteinen
- pystyt tekemään 3 -vuorotyötä, kotihoidossa 2-vuorotyötä
- sinulla ei ole vakituista työ- tai opiskelupaikkaa
- pidät asiakaspalvelutyöstä ja ongelmien ratkaisuista
- hoitotyö luetaan eduksi
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa sekä 48a§ mukaista koronarokotesuojaa.

Lisätietoja

https://tervola.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Raisa Viik vanhuspalveluiden kehitysjohtaja puh. 040 755 6107 raisa.viik@tervola.fi

Lisätietoja

Tervolan kunta, Sosiaali- ja terveysosasto, Vanhuspalvelut

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä.


Osoite: Keskustie 78, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb