Oletko reipasotteinen, innokas, työtä pelkäämätön ja valmis tarttumaan uusiin haasteisiin? Tartu tilaisuuteen työskennellä Orimattilan kotihoidossa!

Vahvistamme Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kotiin vietäviä palveluita ja haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen toimeen Orimattilan kotihoitoon.

Meillä pääset nauttimaan kotihoidon koko kirjosta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä maalla ja kaupungissa. Voit olla pitkän linjan ammattilainen, joka haluaa käyttää työssään sairaanhoidollista osaamista tai voit olla vasta-alkaja, joka haluaa kokeilla työtä pääsääntöisesti ikäihmisten parissa. Voit olla myös jotain kokeneen tai tuoreen ammattilaisen välistä ja osallistua tarpeen mukaan alueen palliatiivisen tiimin toimintaan.

Tarjoamme sinulle yksilöllisen ja kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden suorittaa tai päivittää tarvittavat lääkeluvat. Me Orimattilan kotihoidossa odotamme sinua mukaan meidän iloiseen, monipuoliseen ja rautaisten ammattilaisten joukkoon.

Ajokortti on välttämätön työn luonteen vuoksi.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liity meidän porukkaan!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi
Palveluesimies Terhi Korhonen
puh. 044 729 7004
terhi.korhonen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Orimattila

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Orimattila, 16300 Orimattila

Rekommenderade jobb