test

Lähihoitaja (Osasto 2, Alueellinen osastotoiminta, Jyväskylä), määräaikainen

Ansök senast  13.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme määräaikaiseen tehtävään

LÄHIHOITAJAA 31.12.2027 saakka

alueellisen osastotoiminnan kuntoutusosastolle 2.

Potilaamme ovat neurologisen kuntoutuksen potilaita. Osastolla pääset lähihoitajan perustyön lisäksi kehittämään ja suunnittelemaan osaston toimintaa moniammatillisesti uusiin remontoituihin, kodikkaisiin tiloihin. Työpareinasi toimivat toiset hoitajat sekä eri terapeuttiryhmät. Yhteistyö eri ammattiryhmien välillä on tiivistä ja painotamme arjessamme moniammatillisen työn sujuvuutta.

Perehdytykseen käytämme Intro-perehdytysohjelmaa. Sairaalassamme toimii perehdyttämisyksikkö, jossa kehittäjäsairaanhoitaja ottaa sinut vastaan ensimmäisinä työpäivinäsi ja aloittaa perehdytyksen. Tämän jälkeen perehdytys jatkuu osaston lähihoitajien mukana käytännön työssä. Perehdytyksen pituus on yksilöllinen. Tuemme osaamisen kehittymistä ja kannustamme ja mahdollistamme lisäkouluttautumisen.

Toimit tehtävässäsi osana moniammatillista tiimiä. Sairaalassamme toimii asiantuntijatehtävissä mm. fysio- ja toimintaterapeutteja, haavanhoitajia, psykiatrisia sairaanhoitajia ja kotiutushoitajia. Tavoitteena on, että potilas saa oikea-aikaista ja tarkoituksenmukaista hoitoa.

Kyllön sairaalassa on käytössä henkilökunnalle ilmainen pysäköinti sekä virka-ajan ulkopuolella vapaasti käytettävissä oleva kuntosali. Työ on 3-vuorotyötä ja käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joka auttaa yhdistämään työn ja vapaa-ajan tarpeidesi mukaan.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä suoritettuja lääkehoitolupia. Lääkehoitoluvat on mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

vs. osastonhoitaja

Riia Sattanen

p. 040 5852932

riia.sattanen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare