Lähihoitaja, osasto Y1

Ansök senast  17.7.2024 14:00

Haemme nyt Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella, Seinäjoen sote-keskuksessa lähihoitajaa kuntoutusosastolle (osasto Y1).

Hei lähihoitaja, kiinnostaisiko sinua työskennellä osana moniammatillista tiimiä. Haemme nyt Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella, Seinäjoen sote-keskuksessa lähihoitajaa kuntoutusosastolle (osasto Y1).

Kuntoutusosasto toimii Y-talossa. Osastolla on 36 potilaspaikkaa. Kuntoutusosastolla hoidetaan kuntouttavalla ja toimintakykyä parantavalla työotteella moniammatillisessa tiimissä pääasiassa ortopedisten leikkausten ja eriasteisten aivoverenkiertohäiriöiden jälkeen kuntoutukseen tulevia potilaita. Työ on haastavaa, joka päivä opimme uutta, ja on näin ollen myös palkitsevaa.

Lähihoitajan työ osastolla on kolmivuorotyötä. Hakijoilta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja työkokemusta osaston toiminnan luonnetta vastaavien tehtävien hoitamisesta. Lisäksi hakijoilta edellytetään lääkehoidon koulutusta (LOVe tai vastaava) terveydenhuollon ammattihenkilöiden osaamisvaatimusten mukaisesti. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään. Tarjoamme mielekkään työympäristön ja työyhteisön.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollonperustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023 § 28) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Vt. hoitotyön päällikkö Kristiina Kallio (12.7.2024 asti)

Puh. 040 774 8635

kristiina.kallio@hyvaep.fi

osastonhoitaja Kaija Korpi (15.7.2024 alkaen)

Puh. 044 425 5503

kaija.korpi@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare