Skip to main content
test

Kiinnostaisiko työ itsenäisessä ja liikkuvassa kotihoidossa hyvän työporukan kanssa?

Jos vastasit kyllä, saatat olla tiimimme uusi jäsen! Haemme iloiseen ja mahtavaan joukkoomme ammattitaitoista lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti.

Työpisteemme sijaitsee kätevästi aivan junaradan varrella, Oulunkylän terveysaseman yhteydessä ja kohta ohi vilistää myös Raide-Jokeri.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on itsenäistä, monipuolista ja asiakaslähtöistä. Meillä työtä tehdään suurella sydämellä ja tiimissämme on hyvä yhteishenki! Vaikka työ onkin itsenäistä, tiimin tuki on aina läsnä.

Sinulla on omat vastuuasiakkaat ja suunnittelet, toteutat sekä arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin sairaanhoitajan, fysioterapeutin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Meillä sinua kuunnellaan ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää työtäsi. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi.

Alueena Oulunkylä on vehreää pientalo- ja pienkerrostaloaluetta. Käytössämme on polku- ja sähköpyöriä sekä autoja liikkumista helpottamaan. Lisäksi käyntejä on mahdollista tehdä kävellen tai omalla autolla, josta saat kilometrikorvaukset. Saman katon alla toimii myös toinen lähipalvelualue, jonka kanssa teemme yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lääkehoitoluvat voit suorittaa työsuhteen alussa, mikäli sinulla niitä ei vielä ole suoritettuna.

Ole rohkeasti yhteydessä tai laita hakemusta tulemaan osoitteessa helsinkirekry.fi, kerron mielelläni lisää!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevia lääkehoitolupia tai lääkehoitoluvan suorittamista koeaikana.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa

Aiempi kotihoidon kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on ennen kaikkea reipas työote ja hyvä asenne.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Oulunkylän kotihoito
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-1269-22
  • 29.8.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 2345,68 e/kk
  • 1.8.2022 - 15.8.2022 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Emmi Pöyhönen
emmi.poyhonen@hel.fi, p. 09 310 69244 (arkisin klo 9-15)

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Oulunkylän kotihoito

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kylänvanhimmantie 25, 00640 Helsinki

Rekommenderade jobb