Lähihoitaja (Pääskylinna Juva) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Lähihoitaja (Pääskylinna Juva) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

ESSOTE hakee lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsopimussuhteiseen tehtävään Pääskylinnaan Juvalle.

Pääskylinna on 10-paikkainen kehitysvammaisten ohjattu asumisyksikkö. Lähihoitajan tehtävänkuva yksikössä on asukkaiden ohjausta päivittäisissä toimissa, toimintakyvyn tukemista, palvelutarpeen arviointia ja moniammatillisessa työryhmässä asiantuntijana toimimista. Tiiviisti tehdään yhteistyötä päivätoiminnan (Savoset), palveluohjauksen ja samassa pihapiirissä olevan ryhmäkoti Tirrolan kanssa, joten työvuoroja on myös siellä.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 26.6.2015/817 3§).

Edellytämme toistuvaa ja aktiivista vuorovaikutusta. Vuorovaikutustaidoissa korostuu kyky opastaa ja neuvoa kannustavasti ja asiakaslähtöisesti. Tehtävä edellyttää myös kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi luetaan kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten kanssa ja aktiivista asennetta työyhteisön kehittämiseen.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Läs mer

http://www.essote.fi

Palveluesimies Jaana Kaartinen, puh. 040 029 3795, jaana.kaartinen@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa.
Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Adress: Tirrolantie 4B, 51900 Juva

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Mer om arbetsgivaren