Skip to main content
test

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Pähkinärinteen yhteisöllinen asuminen
Kastanjakuja 1 a , 01710 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva kesätyöntekijä sijainen tai harjoitteluun.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Pähkinärinteen yhteisölliseen asumiseen lähihoitajaa tai alan opiskelijaa sijaisuuteen kesäksi!

Pähkinärinteessä on 62 asuntoa, jotka on suunniteltu erityisesti ikäihmisille. Talossa on yhteisöllistä asumista, jossa luodaan elämänmakuista ja aktiivista arkea asukkaille. Lähihoitajana toteutat asukkaiden hoitotyötä henkilökohtaisen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Olemme erittäin yhteisöllinen yksikkö ja huumori on meidän vahva voimavaramme. Haluamme, että jokainen voi tulla iloisin mielin töihin ja asukkaamme voivat hyvin. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ja huomioimme työssä jaksamista myös esimerkiksi viettämällä juhlapäiviä ja tapahtumia sekä hoitajat pitävät yhteisiä taukojumppia. Jokainen saa perehdytyksen ja oman mentorin. Pähkinärinteen yhteisöllinen asuminen sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja meiltä löytyy ilmaiset parkkipaikat talon edestä työntekijöille.

Arvostamme asukaslähtöistä työtapaa ja hyviä työyhteisötaitoja sekä avointa mieltä uusille ideoille ja toiminnan kehittämiselle. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi. Ota rohkeasti yhteyttä tai laita hakemus tulemaan, haastattelemme jo hakuaikana.

Tartu tilaisuuteen ja tule lähihoitajaksi kesätyöhön iloiseen tiimiimme Pähkinärinteeseen!

Miksi kesätöihin Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle? Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 01.05.2023 tai sopimuksen mukaan - 31.08.2023
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Muu kelpoisuusvaatimus: Lähihoitajaopiskelijat huomioidaan
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Työajan lisätiedot: Jaksotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme

Asumispalvelujen esihenkilö Anni Huuhka, 0408476540 anni.huuhka2@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb