Lähihoitaja Päivärinne Savonranta

Haettavana 23.10.2020 klo 14.00 mennessä

Sosiaalipalvelujen tulosalueella Vanhainkoti Päivärinteellä, Savonrannalla

Lähihoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhde

Vanhainkoti Päivärinne on Savonrannalla sijaitseva 19-paikkainen vanhainkoti, joka tarjoaa ympäri-vuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Paikoista yksi on varattu lyhytaikaista intervallihoitoa tarvitseville. Toiminnan tavoitteena on asukkaiden laadukas, turvallinen ja virikkeellinen elämä kodinomaisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

Haemme joukkoomme ikäihmisten hoitotyön osaajaa, jolla on näkemystä asukkaan merkityksekkään arjen mahdollistamisesta sekä kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä. Odotamme hakijalta innokkuutta ja kehittävää asennetta työhön. Työ on kolmivuorotyötä. Haastattelut pidetään 26.10.-30.10.2020 välisenä aikana.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan tehtäviin on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto.

Työ aloitetaan 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Valittujen on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, joka sisältää huumetestin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävien täytössä noudatamme 4 kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 316095. Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemukseen merkintä haettavasta tehtävästä. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Savonlinna 7.10.2020

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/sosiaalipalvelut/sosiaalipalvelut-ikaantyneille/palveluasuminen-ja-vanhainkodit/paivarinne/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Jaana Sairanen, p. 044 417 2229 ja vastaava sairaanhoitaja Maiju Natunen, p. 044 417 2139.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Vanhainkoti Päivärinne Savonranta
Osoite: Lamminniementie 7, 58300 Savonranta

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.