Skip to main content
test
Lähihoitaja päivätoimintaan - Esbo stad

Espoon kaupungilla ikäihmisten päivätoimintaa ohjaa työpari, kaksi lähihoitajaa. Ryhmässä on noin 8 asiakasta, joilla on jokin toiminnan vaje, suurella osalla on muistisairaus. Tehtävämme on tukea heidän toimintakykyään, tarjota heille sosiaalisia suhteita ja mielekästä, kuntouttavaa tekemistä. Asiakkaita päivätoiminnassa on ma-pe klo 9:30-15:30.

Työpaikan nimi ja osoite: Tapiolan päivätoiminta, Länsituuli 1A, 3. krs. 02100 Espoo
Työaika: Yleistyöaika 38,25h / vko, sisältää 30 min ruokatauon
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Voit olla alan "vanha konkari" tai vanhuspalveluihin suuntautuva aloitteleva hoitaja, tärkeitä on asenne, lämpö ja ihmisläheisyys. Jokainen asiakas on yksilö ja päivätoiminnan työparin tehtävä on löytää kullekin asiakkaalle omantasoinen kuntoutuspolku.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Seniorineuvonta ja palveluohjaus, Palvelukeskus- ja päivätoiminnan palvelutiimi
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-02-1044-22
  • 15.8.2022 - 28.2.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2215,49 €/kk
  • SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 23.6.2022 - 7.7.2022 15:45
  • Lähi- ja perushoitajatTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Mirja Riihinen, puh. 043-8273389, mirja.riihinen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Seniorineuvonta ja palveluohjaus, Palvelukeskus- ja päivätoiminnan palvelutiimi

Espoossa vanhusten palveluissa varmistamme, että ikääntyneet espoolaiset voivat asua turvallisesti ja toimintakykyisinä kotonaan. Vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, pitkäaikaishoito ja Espoon sairaala. Teemme yhdessä töitä asiakkaidemme toimintakyvyn ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Seniorineuvonta Nestorissa etsimme ratkaisuja ikääntyneiden arjen pulmiin, tarjoamme neuvontaa sekä ohjaamme ikääntyneet sopivien ja tarpeellisten palvelujen pariin. Päivätoimintatiimi on osa Nestoria.

Henkilöstön hyvinvointi ja työn sujuvuus ovat meille tärkeitä. Kehitämme toimintatapojamme, jotta asiakkaamme saavat laadukasta ja vaikuttavaa palvelua.


Osoite: Länsituuli 1A, 3. krs., 02100 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb