Lähihoitaja: palveluasuminen, Kitee (ID4498)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko sinä uusi työkaverimme Kiteen Kesälahdelle Kesätaival-yksikköön?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia lähihoitajan ihmisläheisessä tehtävässä pienessä yksikössä, joka on 16 tehostettua palveluasumista tarvitsevan asukkaan koti. Asukkaiden asumista tuetaan turvallisessa ympäristössä antamalla apua niissä toiminnoissa, joissa asukkaan omat kyvyt ja voimavarat eivät enää riitä. Voimavarojen aleneminen ja tehostetun palvelun tarve muodostuvat yleensä pitkälle edenneestä muistisairaudesta ja monista somaattisista sairauksista. Hoivakodissa työskennellään asukaslähtöisesti. Tällä hetkellä yksikössämme työskentelee sairaanhoitajan lisäksi kahdeksan lähihoitajaa. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävä alkaa 17.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Kysy lisätietoja: palveluesimies Piia Repo, piia.repo@siunsote.fi tai puh. 013 330 6316.

Jätä hakemus sähköisesti 6.5.2021 mennessä.

Joensuussa 22.4.2021.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7600 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4498
  • 22.4.2021 - 6.5.2021 23:59
  • KiteePohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs