Lähihoitaja, palveluasuminen

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) LÄHIHOITAJAA vakinaiseen työsuhteeseen asumispalveluiden varahenkilöstöön, Iitin ja Lahden Nastolan alueelle.

Työ asumispalveluissa on monipuolista ja vaihtelevaa. Toimintamme asumispalveluissa on asukaslähtöistä, asukkaiden toimintakykyä ja voimavaroja ylläpitävää. Pidämme tärkeänä kiinnostusta työskennellä vanhusten parissa sekä positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä tiimityö- sekä vuorovaikutustaitoja.

Varahenkilöstössä pääset liikkumaan eri palvelukodeissa Iitin ja Nastolan alueella sekä tarvittaessa ympäristökunnissa. Varahenkilöstö toimii sijaisina äkillisissä poissaoloissa. Työ on kokoaikatyötä ja kahdessa vuorossa.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on työn luonteen suhteen välttämätöntä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukaisen oikeuden käyttää nimikesuojattua lähihoitajan ammattinimikettä sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämän rokotussuojan.

Hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies
Carita Hämäläinen
puh. 044-729 7478

Asumispalveluiden varahenkilöstö
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!