test

Lähihoitaja (Palvelukeskus Jousi, Joutsa)

Ansök senast  26.4.2024 15:45

Kaipaatko elämääsi vaihtelevia työpäiviä, huippu työporukkaa sekä merkittäviä asukaskohtaamisia? Etsimme lisävahvistuksia rentoon sekä motivoituneeseen tiimiimme ja meillä olisikin auki vakituisia tehtäviä

2 LÄHIHOITAJALLE

Palvelukeskus Jousi tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Sijaitsemme järven rannalla, joka mahdollistaa hyvän ympäristön ulkoilla asukkaiden kanssa.

Työpaikkana Jousi on monipuolinen yksikkö, jossa lähihoitajana voit pitää yllä ammattitaitoasi rennon otteen omaavassa työyhteisössä. Työarki koostuu asukkaiden päivittäisen perushoivan sekä turvallisen ja viihtyisän ympäristön luomisesta, jotta asukkaamme voivat elää omannäköistään arvokasta elämää. Voit heittäytyä mukaan joukkoomme ja tuoda luovuuttasi mukanasi. Työyhteisö koostuu lähihoitajista, sairaanhoitajista ja hoiva-avustajasta. Palveluvastaava vastaa talon toiminnasta.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille:
- Pieni yksikkö
- Osaava ja itseohjautuva tiimi.
- Työntekijöiden vahvuuksille annetaan tilaa.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Käytössämme on rekrytointilisä, kysy lisää!

----------------------------------------------

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikoina. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Paula Liukku, palveluvastaava

p. 040 481 9931

paula.liukku@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare