Lähihoitaja Palvelukeskus Mäntyrinne - Askola kunta

Haemme nyt Palvelukeskus Mäntyrinteelle

Lähihoitajaa vakinaiseen toimeen

Tehtävän kuvaus:
Lähihoitajan tehtävät palvelukeskus Mäntyrinteen tehostetun palveluasumisen ja lyhytaikaisen kuntouttavan hoidon yksiköissä. Työ on kolmivuorotyötä. Sinulla on kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden hoitotyöstä ja mielellään olet suuntautunut vanhustyöhön.

Odotamme sinulta halua kehittää ikääntyneen kuntoutumiseen ja hyvään elämään liittyviä käytäntöjä. Arvostamme haluasi kehittää omaa ammattitaitoasi ja koko työyhteisöä joustavasti. LOVE-lääkehoidon tentti vaaditaan, mutta sen voi myös suorittaa työpaikalla.


Edellytämme kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä sekä vastuullista asennetta työhön. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Kelpoisuusehdot:
Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Työsuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika. Ennen sen päättymistä valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan.

Työsuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtävän aloitus: Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä
Sopimusala: Määräytyy ao. KVTES:n mukaan
Tehtäväkohtainen palkka: 2255,57 euroa / kuukaudessa
Työaika: 114 tuntia 45 minuuttia/ kolmessa viikossa.


Hakemuksia toivotaan sähköisesti www.kuntarekry.fi haku työavaimella 363267. viimeistään 18.6.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.askola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumispalveluiden esimies Taru Ridell
p. 040 7109 221
taru.ridell@askola.fi

Lisätietoja

Askolan kunta, Perusturva, Vanhuspalvelut

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta itäisellä Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat elinvoimaisuus, edistyksellisyys ja ennakkoluulottomuus. Askolan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Askolantie 30, 07500 Askola

Rekommenderade jobb