test

Lähihoitaja, Palvelukeskus Tupala ja Kotola, Lohja

Hakuaika päättyy  6.2.2023 15:45

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Palvelukeskus Tupalaan ja Kotolaan Karjalohjalle.

Lähihoitajan toimenkuvaan kuuluu mm. toteuttaa sovittujen hoitolinjausten mukaista asiakkaan hoitoa ja huolenpitoa, tukea asiakkaan terveyttä ja toimintakykyä, ohjata asiakkaita ja omaisia sekä osallistua yksikön kehittämistyöhön. Lähihoitaja toteuttaa turvallista lääkehoitoa lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työ edellyttää tilanteiden itsenäistä arviointia, harkintaa sekä ammatillisen vastuun mukaista toimintaa ja päätöksentekoa. Lähihoitajan toimenkuvaan kuuluu myös opiskelijanohjaus ja uuden työntekijän perehdyttäminen.

HALUATKO ENSIN TULLA TUTUSTUMAAN? Se on ilman muuta mahdollista. Voit tulla piipahtamaan tai halutessasi tehdä vaikka tutustumisvuoron. Laita meille siinä tapauksessa normaalisti hakemus, mutta kerro hakiessasi, että haluaisit ensin tulla tutustumaan. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia Kaisalle ja sopia käynnistä/tutustumisvuoroista ennen kuin haet työkaveriksemme.

Työpaikan nimi ja osoite: Palvelukeskus Tupala ja Ryhmäkoti Kotola, Toivonkuja 5 ja Toivonkuja 6, 09120 Karjalohja
Työaika: 38h 15min/vko
Tehtävä on vakinainen.

Edellytämme hakijoilta lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutusta (laki 272/2005).

Edellytämme hakijoilta vanhustyön kokemusta sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta moniammatillisessa tiimissä. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta. Myös lähiaikoina valmistuvat opiskelijat huomioidaan.

Edellytämme voimassa olevia Love-lääkelupia tai valmiutta suorittaa lääkeluvat sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta, oma-aloitteisuutta, hurttia huumorintajua sekä hyviä työyhteisötaitoja.

Tupala on 10 paikkainen yhteisöllistä asumista ikääntyneille tarjoava palvelukeskus idyllisessä Karjalohjan kylässä joka kuuluu Lohjan kaupunkiin. Kotola puolestaan on kahdeksan (8) paikkainen muistisairaiden ryhmäkoti (hoito 24/7). Meillä on pieni ja viihtyisä työyhteisö, jossa jokaisen rooli on tärkeä. Meille asukkat ovat tärkeysjärjestyksessämme sijalla 1 ja hoidamme heitä kuntouttavaa työotetta käyttäen. Asukkaiden arjen aktivointi on tärkeä osa työtämme ja tavoitteemme on että jokainen asukas saisi meillä asua ja elää oman näköistään elämää kodin omaisissa oloissa.

Tehtävästä lisätietoja antaa Osastohoitaja Kaisa Niskala, p. 050 326 6508, kaisa.niskala@luvn.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Västra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovård, räddningsväsendets tjänster samt elevhälsans psykolog- och kuratorstjänster från 1.1.2023 för invånarna i Esbo, Grankulla, Hangö, Högfors, Ingå, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå och Vichtis. Tutustu työnantajaan