Lähihoitaja, palvelutalo

Etsimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kannelmäen palvelutaloon, muistisairaiden ryhmäkoti Sinikelloon.

Työsuhde on mahdollista aloittaa 15.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Meillä on myös tarjolla eri pituisia sijaisuuksia 27.3.-26.9.2021 välisenä aikana.

Toivomme sinulta kiinnostusta iäkkäiden parissa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöistä ja kunnioittavaa ajattelutapaa. Toivomme myös, että tunnet kuntoutumista edistävän hoitotyön omaksesi ja haluat kehittää ikääntyneiden hoitoon liittyviä käytäntöjä yhdessä moniammatillisen tiimimme kanssa. Työmme painottuu pitkälti perushoidolliseen työhön, mutta haluamme tuoda siihen mukaan iloa ja luovuutta sekä aitoa läsnäoloa.

Vastuuhoitajana toimiessasi tehtäviisi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asukkaan, hänen läheistensä ja tiimin kanssa. Tiimissämme työskentelee myös sairaanhoitajia, fysioterapeutti sekä sosiaaliohjaaja. Käytössämme ovat tällä hetkellä Effica- ja Pegasos- potilastietojärjestelmät. Huhtikuussa 2021 siirrymme käyttämään Apottia. Työ on kolmivuorotyötä.

Sinikellossa asuu yhteensä 39 asukasta, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista huolenpitoa. Asukkaat on jaettu kolmeen kerrokseen. Yhdessä kerroksessa on 13 asukasta.

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme sinulle innostavan sekä mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä. Helsingin kaupungilla on monipuoliset työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippuetu, mahdollisuus edulliseen työsuhdeasuntoon ja alennuksia kulttuuri-, liikunta-, yms. harrastusten parissa.

Kannelmäen palvelutalon toimintaan voit tutustua nettisivuillamme (https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/kannelmaki-pt/) ja facebookissa (https://fi-fi.facebook.com/kannelmaenpalvelutalohelsinki/).

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä, johon kuuluu huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään LOVe/LOP-lääkehoidon kurssien ja tenttien suorittamista hyväksytysti koeaikana.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen työstä ikääntyvien muistisairaiden parissa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Kannelmäen palvelutalo, Ryhmäkoti Sinikello
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-244-21
  • 15.3.2021
  • 2166,46 e/kk
  • 11.2.2021 - 11.3.2021 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

osastonhoitaja Sanna Kumpulainen, p. 09 310 69914, sanna.kumpulainen@hel.fi
vastaava sairaanhoitaja Eriikka Niinikoski-Makkonen, p. 09 310 24543, eriikka.niinikoski-makkonen@hel.fi
johtaja Riitta Jalava, p. 09 310 48811, riitta.jalava@hel.fi

Sosiaali- ja terveystoimiala, Kannelmäen palvelutalo, Ryhmäkoti Sinikello
Osoite: Urkupillintie 4 B, 00420 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.