Lähihoitaja/Perushoitaja, Hengitystukiyksikkö - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haluatko työskennellä hengityshalvauspotilaan hoitotiimissä?

Haemme lähihoitajaa/perushoitajaa sijaisuuteen Tyksin hengitystukiyksikön Salon hengityshalvauspotilaiden hoitotiimiin ajalla 3.1.-31.12.22.

Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, sillä jokainen uusi työntekijä perehdytetään hoitotiimin työhön 3-7 pv ennen sijaisuuden alkua. Perehdytys on palkallinen.

Hengitystukiyksikkö on neuromuskulaarisen hengitysvajauksen hoitoon perehtynyt asiantuntijayksikkö. Meillä olevat hengityshalvauspotilaat ovat pääsääntöisesti trakeostomoituja, kotiventilaattorin kanssa kotona tai kodinomaisissa tiloissa eläviä ihmisiä. Potilaan hoitotyö tapahtuu hoitotiimin jäsenenä potilaan kotona. Hengityshalvauspotilaan hoitotyö sisältää potilaan perushoidon, akuuttitilanteiden hallinnan sekä laitteiden ja hoitovälineiden huollon. Lisäksi potilaat tarvitsevat paljon tukea, ohjausta ja lähellä oloa. Erilainen hoitoympäristö ja potilaan lähiyhteisön huomioiminen vaatii, että hoitaja huomio potilaan elämäntilanteen kokonaisvaltaisesti. Hoitotyö osaltaan auttaa potilasta saavuttamaan mahdollisimman hyvän elämän laadun.

Hengityshalvauspotilaan hoitotiimissä työskentely on itsenäistä ja vaatii hoitajalta päätöksentekotaitoa, uuden oppimisen halua, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa, mutta ilmankin pärjää.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys ja soveltuvuus haettavana olevaan tehtävään.

Tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Kristiina Ylitalo-Liukkonen, p. 02 313 2009 tai apulaisosastonhoitaja Tuula Sirkiä, p. 02 313 6304.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue TP2 Totek, TP2G Hengitystukiyksikkö

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Salo, 24240 Salo
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb