Lähihoitaja, perushoitaja, sairaanhoitaja

Kolarin kunta käyttää sijaisten hankinnassa Kuntarekryn sähköistä sijaisrekisteriä.
Sijaisrekisteriä käytetään eripituisissa sijaistarpeissa.

Haemme keikkalaisia:
- kotihoitoon
- Palvelukoti Tannaan, ympärivuorokautinen tehostettu palveluasumisyksikkö
- terveyskeskuksen osastolle

Edellytämme sinulta kotihoitoon ja Palvelukoti Tannaan lähi-/perushoitajan tutkintoa ja terveyskeskuksen osastolle lähi-/perushoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa. Otamme keikkatyöhön myös lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijoita. Keikkalaiselta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Odotamme sinulta asiakkaan omia voimavaroja tukevaa ja asiakasta arvostavaa työotetta. Työ edellyttää kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.

Keikkalaiseksi rekisteröityminen on helppoa: luot vain oman käyttäjätunnuksen ja salasanan.

HUOM! Jos olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset Kuntarekry -järjestelmään, käytäthän niitä kirjautumisessa. Käytä tarvittaessa Olen unohtanut salasanani -toimintoa. Älä luo uutta käyttäjätunnusta.

Talleta käyttäjätunnus ja salasana itsellesi muistiin myöhempää käyttöä varten, jotta pääset tarvittaessa päivittämään tietojasi ja käytettävyyttäsi.

Lähetä hakemuksesi ja ota sen jälkeen yhteyttä kotihoidon vastaavaan puh. 040 489 5381, Palvelukoti Tannan vastaavaan puh. 040 489 5060 tai terveyskeskuksen osastonhoitajaan puh. 040 489 5330. Vasta haastattelun jälkeen voit päästä keikkalaiseksi.

Haastattelussa tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset, sekä muun osaamisen. Jos olet opiskelija, esitä viimeisin opintorekisteriote suoritetuista opinnoista.

Mikäli jo teet meille sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä.

Tervetuloa keikkailemaan!

Tutustu työnantajaan

kotihoidon vastaava puh. 040 489 5381
Palvelukoti Tannan vastaava puh. 040 489 5060
terveyskeskuksen osastonhoitaja puh. 040 489 5330

Kolarin kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Isopalontie 2, 95900 Kolari

Tervetuloa työskentelemään monialaiseen ammattilaisten yhteisöön. Asiakkaiden välitön, joustava ja koko ajan kehittyvä palveleminen on Kolarin kunnassa tehtävän työn tärkein päämäärä. Kolarin kunta välittää ammattilaisistaan ja tarjoaa työntekijöille muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun. Kolarin kunta on savuton työyhteisö.