Lähihoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Lähihoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteiseen kotiin vietäviin palveluihin. Tämänhetkinen toimipaikka on Hollolan kotihoito.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja vaihtelevaa. Se tarjoaa sinulle lisäksi mahdollisuuden kehittää osaamistasi itsenäisen työskentelyn keinoin moniammatillisen tiimin tuella. Lähihoitajamme tekevät kotihoidossa paljon sairaanhoidollista työtä, johon koulutamme sinut toimipaikkakohtaisesti. Työ on kaksivuorotyötä.

Turvallinen kotona asuminen mahdollistetaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Käytössämme ovat mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja erilaisia teknologisia apuvälineitä.

Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Ajokortti on välttämätön työn laadun takia.

Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva alan opiskelija.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Läs mer

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Rekrytoija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Hollola
Adress: Niemenkatu 77, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Mer om arbetsgivaren