Lähihoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Lähihoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.6.2019-19.12.2019 Sataman kotihoitoon Lahteen.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja vaihtelevaa. Se tarjoaa sinulle lisäksi mahdollisuuden kehittää osaamistasi itsenäisen työskentelyn keinoin moniammatillisen tiimin tuella. Lähihoitajamme tekevät kotihoidossa paljon sairaanhoidollista työtä, johon koulutamme sinut toimipaikkakohtaisesti. Työ on kaksivuorotyötä.

Turvallinen kotona asuminen mahdollistetaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Käytössämme ovat mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja erilaisia teknologisia apuvälineitä. Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Tarvitset alueellamme ajokorttia.

Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva alan opiskelija.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Läs mer

http://www.phhyky.fi
http://www.phhyky.fi/rekry

Palveluesimies Rauni Krigsman
p. 044 4163405
Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
p. 044 4820209

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Satama
Adress: Saimaankatu 64, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Mer om arbetsgivaren