Lähihoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Lähihoitaja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2019- 31.5.2020 Kärkölän kotihoitoon.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Tehtäviin kuuluvat hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävät. Lähihoitajamme tekevät kotihoidossa paljon sairaanhoidollista työtä, johon toimipaikkakoulutamme sinut. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Teemme tiiviisti yhteistyötä omaisten ja läheisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kotihoitotyössä hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet ja toiminnanohjausjärjestelmä. Työ on 2-vuorotyötä.

Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti.

Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Edellytämme lisäksi ajokorttia ja oman auton käyttö katsotaan eduksi - kilometrikorvaus on käytössä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira).

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity huippujengiin! Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme sijaisen heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto puh. 044 4820209

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Kärkölä
Osoite: Virkatie 1, 16600 Järvelä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme

Tutustu työnantajaan