Lähihoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Lähihoitaja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) LÄHIHOITAJAA määräaikaisiin tehtäviin ajalle 19.8.2019-30.11.2019 pääsääntöisesti Paavolan kotihoitoon Lahteen.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja vaihtelevaa asiakkaan kotona tapahtuvaa hoiva- ja hoitotyötä. Se tarjoaa sinulle lisäksi mahdollisuuden kehittää osaamistasi itsenäisen työskentelyn keinoin moniammatillisen tiimin tuella. Lähihoitajamme tekevät kotihoidossa paljon sairaanhoidollista työtä, johon koulutamme sinut toimipaikkakohtaisesti. Kotona asumisen tukemiseksi kotihoidossa on vahvasti mukana toimintakykyä edistävä ja kuntouttava työote. Työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti.

Paavolan alueen asiakkaiden kodit sijaitsevat keskustan alueella tai läheisyydessä kävelymatkan etäisyydellä toimistosta.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira). Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva alan opiskelija.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi
http://www.phhyky.fi/rekry

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
p. 044 4820209

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Paavola
Osoite: Vapaudenkatu 23, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan