test

Lähihoitaja, Pielveden kunnan asumispalvelut

Ansök senast  12.12.2022 15:00

Hei Lähihoitaja, meillä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä Pielavedellä. Tule mukaan meidän tiimiiin!

Pielaveden kunnan, tulevalla Pohjois-Savon hyvinvointialueella, ikääntyneiden asumispalveluissa on haettavana 7 lähihoitajan toimea. Henkilöstömitoituksen noustessa tarvitsemme lisävahvistusta osaavaan tiimiimme. Haluamme taata asiakkaillemme hyvän ja arvokkaan hoidon.

Uuden työntekijän perehdytysprosessia olemme kehittäneet yhdessä koko työyhteisön kanssa. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle työsi tueksi koulutusmahdollisuuksia ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työvuorosuunnitteluun. Henkilöstöllä on käytössä Epassi.

Toivomme sinun tekevät työtä suurella sydämmellä asiakasta ja työkaveria arvostaen. Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat päivittäinen perushoitotyö, lääkehoito ja yhteistyö omaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Arvostamme monipuolista kokemusta hoiva- ja hoitotyöstä sekä kiinnostusta työskentelystä vanhuspalveluissa.

Käy kurkkaamassa videoita meidän toiminnasta.
https://youtu.be/F3TAjsy9FOY
https://youtu.be/6mp-BFylM3s

Kelpoisuusvaatimuksena ovat lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia lähihoitajana. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Pielaveden kunta on savuton työpaikka.

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävistä anatavat: Asumispalvelujen lähiesimies Kirsi Rajasuo, puh. 0404894204, kirsi.rajasuo(at)pielavesi.fi ja Vanhuspalvelujen päällikkö Minna Leskinen, puh. 040 489 4823, minna.leskinen(at)pielavesi.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Läs om arbetsgivare