test
Lähihoitaja (Pietarinpirtti) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Essote hakee kahta (2) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Pietarinpirttiin 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Essoten vanhus- ja vammaispalvelujen asumisyksikkö Pietarinpirtti on noin 60-paikkainen yksikkö, jossa tarjotaan tavallista sekä tehostettua palveluasumista ja kotihoitoa ikääntyneille, joiden selviytyminen arjesta omassa kodissa ei ole enää mahdollista. Palveluasumisen muoto määräytyy asiakkaan yksilöllisten palvelu- ja hoitotarpeen mukaan. Tarjoamme myös pariskunnille mahdollisuutta yhdessä asumiseen elinkaaren loppuun saakka.

Lähihoitajan tehtävänä on työskennellä yhtenä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Hoitajat vastaavat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Tarjoamiemme palveluiden lähtökohtana on ikääntyneen arvostaminen, itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaaminen. Työ on kolmivuorotyötä.

Lähihoitajalta toivomme osaamista erityisesti ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyöstä ja palveluista. Olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoidosta ja työotteesi on toimintakykyä ylläpitävää. Työ edellyttää joustavuutta, vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, pidämme työntekijöidemme osaamisen ajan tasalla ja huolehdimme työhyvinvoinnista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, innostavat työkaverit, työhönsä motivoituneen työyhteisön tuen, sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa. Perehdytämme sinut työhösi. Tervetuloa osaamistasi arvostavaan ja yhteen hiileen puhaltavaan työyhteisöön!

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Pirjo Ollikainen, puh. 040 861 3328, pirjo.ollikainen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Pietarinkatu 7-9, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb