test

Lähihoitaja (Piippuranta, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  2.2.2023 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme Piippurannan tehostetun palveluasumisen yksikköön. Haemme vakituiseen tehtävään

LÄHIHOITAJAA

Piippurannan yksikkö sijaitsee Jyväskylän keskustan lähellä
Kankaan asuinalueella. Yksi Piippurannan toimintaperiaatteista
on yhteisöllisyys, jota tuetaan asukkaiden yhteisillä toimilla ja tukemalla heidän sosiaalisia tarpeitaan. Hoitajat tekevät yhdessä asukkaan kanssa ja auttavat,
kun apua tarvitaan. Yksikössä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia ja toimintaterapeutti. Palveluesimies vastaa talon toiminnasta. Lähihoitajat tekevät kolmivuorotyötä.

Etsimme tiimiimme luotettavaa, reipasta ja ikääntyneiden hoitotyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa, joka tekee työtänsä suurella sydämellä. Tehtävään hakeutuvalta toivotaan hyviä yhteistyötaitoja ja kokemusta sekä muistisairaiden että mielenterveysongelmaisten asiakkaiden hoitamisesta. Tehtävässä tarvitaan sekä tiimi- että yksintyöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle:
- Hyvän perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavat lääkeluvat yksikössä sijaisuuden alussa
- Moniammatillisen ja -muotoisen työyhteisön, jossa jokainen on tärkeä osa tiimiä.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Eduksi katsotaan suuntautuminen mt/päihdeasiakkaan hoitoon. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista koeajan alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana!

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja
-
palveluesimies Tuula Levola
p. 050 615 93
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan