Lähihoitaja  / Pispan tehostettu palveluasuminen, Pispa A - Tampereen kaupunki

Pispan tehostetussa palveluasumisessa toimii seitsemän ryhmäkotia 105 asukkaalle sekä viisi tukiasuntoa ikäihmisille. Kolme ryhmäkodeista on tarkoitettu erityisen hoivan psykogeriatrisille asiakkaille. Tehostetussa palveluasumisessa huolehditaan ympäri vuorokauden asukkaan perustarpeista. Pispan A-talo on erityisen hoivan yksikkö.

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen ajanjaksolle 16.6.2021-27.4.2022.

Lähihoitaja toimii tehostetun palveluasumisen ryhmäkodissa, kodinomaisessa ympäristössä, jossa hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella. Työssä pyritään tukemaan asiakkaan omaa toimintakykyä ja ylläpitämään sitä mahdollisimman kattavasti.

Arvostamme kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä, valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja, yhteisöllisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Toivomme, että omaat myönteisen asenteen teknologiaa kohtaan ja haluat osallistua oman työsi ja Pispan toiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Edellytyksenä tehtävään valitulla ovat myös lääkehoidon perusteet (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU ja PKV-lääkelupa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Johanna Sipola-Mäkinen, puh. 040 639 7031 ja palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405, sähköpostitse etunimi@sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 24.6.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Johanna Sipola-Mäkinen, puh. 040 639 7031 ja palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405, sähköpostitse etunimi@sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Pispan alue, Pispa A

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Simolankatu 4, 33270 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb