Lähihoitaja / Pispan TPA, kesätyö

Pispan tehostetussa asumispalvelu A-talossa asuu ikääntyviä erityshoivaa vaativia asukkaita. A-talossa on kolme 15 asukkaan ryhmäkotia, joissa on henkilökuntaa ympäri vuorokauden. Pispan tehostetun asumispalvelun B-talossa asuu ikäihmisiä. Täällä he saavat hoivaa ja huolenpitoa heidän elämänsä loppuun asti. B-talossa on neljä 15 asukkaan ryhmäkotia, joissa on henkilökuntaa ympäri vuorokauden.

Haemme lähihoitajia tai lähihoitajaopiskelijoita Pispan tehostettuun asumipalveluun, A- ja B- taloihin. Lähihoitajan tehtävät sisältävät A-talossa erityishoivaa vaativien asukkaiden kokonaisvaltaista hoivaa ja huolenpitoa ja B-talossa ikäihmisten kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa ympärivuorokautisessa palveluasumisyksikössä.

Haemme tehtävään nimikesuojattua lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vaadittavat opintokokonaisuudet ja lääkehoito suoritettuna. Lähihoitajan tehtävässä voi toimia myös muun soveltuvan sosiaali- ja/tai terveydenhuollon koulutuksen suorittanut, tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on sairaanhoitajan tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op, ensimmäinen harjoittelu ja lääkehoito.

Valitulta edellytetään Lääkehoidon perusteet (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU ja PKV-lääkelupaa. Lääkeluvat voi suorittaa myös Pispassa ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi katsotaan kiinnostus mielenterveystyöhön ja kokemus vanhustyöstä.

Hakuaika päättyy 20.4.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat Palveluesimies Johanna Sipola-Mäkinen, p. 040 639 7031 (A-talo) ja Palveluesimies Nina Riutta, p. 040 639 7029 (B-talo).

Hakeminen Kuntarekryn kautta, ohjeet hakemiseen löydät osoitteesta https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Johanna Sipola-Mäkinen, p. 040 639 7031 ja Palveluesimies Nina Riutta, p. 040 639 7029

Tampereen kaupunki, Kotihoito- ja asumispalvelut, Pispa A
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs