Skip to main content
test
Lähihoitaja, Plastiikkakirurgia ja ihotaudit - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei lähihoitaja, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Kirurgian osaamiskeskuksessa on haettavana lähihoitajan toimi, jonka alkusijoituspaikkana on Plastiikkakirurgian ja ihotautien osasto 2211.

Kirurgian osaamiskeskus vastaa vatsaelinkirurgian, urologian, plastiikkakirurgian ja rintarauhaskirurgian palveluista Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Erityisosaamistamme ovat mm. robottikirurgia, tähystyskirurgia ja lihavuuden kirurginen hoito.

Plastiikkakirurgian ja ihotautien osasto vastaa KYSin erityisvastuualueen mikrokirurgisista korjausleikkauksista ja pehmytkudossyöpien hoidosta. Plastiikkakirurgia toimii ihotautien ja aistinelinsairauksien kanssa yhteisellä vuodeosastolla. Hoitajat ovat perehtyneet kaikkien näiden erikoisalojen potilaiden hoitoon. Vuodeosastolla toimii myös kirurgisten potilaiden valvontahoitoyksikkö, jossa on kaksi sairaansijaa. Lisäksi hoitohenkilökunta tekee yhteistyötä urologian ja gastrokirurgian osaston kanssa ja perehtyy ko. erikoisalojen potilashoitoon.

Lähihoitaja työskentelee osana moniammatillista työryhmää. Työntekijältä edellytetään tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lähihoitaja kehittää myös omalta osaltaan sairaalassamme hoitotyön laatua Magneettisairaalamalliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee Lean-ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä mukavat työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Perehdytämme sinut työtehtäviisi huomioiden henkilökohtainen osaamisesi ja työkokemuksesi. Työ on 3-vuorotyötä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2335,55 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia nimikesuojattuna lähihoitajana. Kokemus kirurgisesta hoitotyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta.

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Valitun on tarvittaessa esitettävä ennen toimen vastaanottamista työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Toimivalinnassa käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/kirurgia

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Marjo Miettinen, p. 044 717 6057 tai ylihoitaja Auli Luostarinen, p. 044 717 2604. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb