Lähihoitaja

Poiju on 12 paikkainen, ympärivuorokautinen tilapäisen asumisen yksikkö. Ensisijaisena toiminnan tarkoituksena on järjestää omaisten omaishoidon vapaat. Lisäksi Poijussa järjestetään muuta tilapäis- ja lyhytaikaishoitoa. Asiakkaita on tällä hetkellä n. 60. Poijun asiakkaat ovat kehitysvammaisia tai erityisen tuen tarpeessa olevia.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja.

Haastatteluita voidaan tehdä jo hakuaikana.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Tutustu työnantajaan

Vastaava ohjaaja vs. Laura Ketola p. 044 701 6433
laura.ketola@porinperusturva.fi

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Vammaispalvelut, Asumispalvelut, Tilapäisyksikkö Poiju
Osoite: 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Suggested jobs