Lähihoitaja - Porin kaupunki

Lähihoitaja

Etsimme ammattilaista, jonka asenne työhön on innostavaa, sitoutunutta ja vastuullista. Olet joustava, oma-aloitteinen ja organisointikykyinen. Arvostamme tiimityötaitoja, kykyä itsenäisiin päätöksiin ja kokemusta akuuttihoitotyöstä vuodeosastolla.

Lähihoitajana työskentelet tarpeen mukaan sairaalapalveluiden eri yksiköissä Porissa, Ulvilassa ja Noormarkussa, joten edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai kouluasteen tutkinto sekä sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus ja riittävä kokemus alan tehtävästä.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Vaaditut todistukset: Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa. Haastattelut järjestetään elokuulla.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 3421

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Osastonhoitaja Sisko Kehusmaa p. 044 701 0501 ajalla 1.7 - 12.7.19
Oh Mikko Mäkelä p. 044 701 3160 ajalla 15.7. - 2.8.19

Porin kaupunki, Perusturva, Terveys- ja sairaalapalvelut, Sairaalapalveluiden varahenkilöstö
Osoite: 28100 Pori

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen.
Porin kaupunki on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan