Skip to main content
test
Lähihoitaja - Porin kaupunki

Porin perusturvan kouluajan ulkopuolisessa päivätoiminnassa Ulvilan 10+kerholla on avoinna lähihoitajan toimi.

Kerholla työskennellään aamupäivisin Olavin koululla erityisopettajien apuna tunneilla ja koulupäivän jälkeen kerholla.

Arvostamme kokemusta erityisen tuen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä vastuullisuutta ja joustavuutta toimia myös koulun arjessa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Ammattipätevyys on oltava tarkistettavissa (Valvira).

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Työaika on yleistyöaika 38,25h/vko, palkan KVTES:n hinnoittelukohta on 02SOS06A

Ennen viran vastaanottamista valitun työntekijän on toimitettava terveydentilastaan hyväksytty lääkärintodistus sekä laissa (504/2002) edellytetty rikosrekisteriote.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupungin henkilöstöpalvelut/rekrytointi, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Leena Peltonen p. 044 701627, leena.peltonen@porinperusturva.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Sosiaali- ja perhepalvelut, Vammaispalvelut, Päivätoiminta, 10 + Kerho Ulvila

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Rekommenderade jobb