Skip to main content
test

Haemme kahta lähihoitajaa iäkkäiden palveluiden varahenkilöstöön.

Tehtävä sijoittuu kotihoidossa toimiviin varahenkilöihin. Varahenkilöstö on jaettu vanhuspalveluiden aluejaon mukaisesti Itäinen, Läntinen ja Pohjoinen alue. Jokaiselle varahenkilöstössä toimivalle hoitajalle on määritelty kotiyksikkö. Varahenkilöstöä käytetään lyhyiden poissaolojen korvaajina ennen ulkopuolisen sijaisen palkkaamista.
Varahenkilö työskentelee kotiyksikössään siinä tapauksessa, että varausta ei ole.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Ammattipätevyys on oltava tarkistettavissa (Valvira).

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Eduksi luetaan kokemus vanhuspalveluista, erityisesti kotihoidosta. Arvostamme tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työskentelyotetta ja joustavuutta.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset (ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä).

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Iäkkäiden palveluiden esimies Minna Koivuniemi p. 044 701 2850
Iäkkäiden palveluiden päällikkö, Katriina Virtanen p. 044 701 6751
Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@porinperusturva.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Iäkkäiden palvelut, Iäkkäiden yhteiset palvelut, Kotihoidon varahenkilöstö

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Rekommenderade jobb