Haussa kaksi lähihoitajaa/lähihoitaja-opiskelijaa kesälomien sijaisuuksiin Pohjois-Porin kotihoidon MERIKARVIAN TIIMIIN ajalle heti - 3.10.2021 (sopimuksen mukaan).

Opiskelijoilla pitää olla lääkehoito tai LOVE suoritettuna.

Työ on kolmivuorotyötä, sisältäen ilta ja viikonlopputyötä. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua tehdä työtä kuntouttavalla tavalla.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työssä välttämätön.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.,

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Tutustu työnantajaan

Vanhuspalveluiden esimies Sari Virta p. 044 701 0321

Porin kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Pohjois-Porin kotihoito, Merikarvian tiimi
Osoite: 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.