Lähihoitaja, Portsa 2, tilapäishoito

Lähihoitajan tehtävät Portsa 2 tilapäishoidon yksikössä. Yksikkö sijaitsee Portsakodissa. Yksikössä on 30 asiakaspaikkaa. Asiakkaat ovat kotihoidon ja omaishoidon asiakkaita, jotka ovat tilapäishoitojaksolla yksikössä. Yksikössä on myös 2 sosiaalipäivytyspaikkaa ikääntyneille asiakkaille. Tehtäviin kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen hoito voimavaralähtöisellä työotteella. Lähihoitaja huolehtii myös asiakkaiden lääkehoidosta. Työhön liittyy monenlaisia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa toimiminen on osa työtä. Työ on 3-vuorotyötä. Yksikössä on mahdollisuus suunnitella omat työvuorot autonomisen työvuorosuunnittelun mukaan.

Kelposuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä ja tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan suoritettu lääkelupa ja kokemus Rai screeneristä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa työtä ikäihmisten parissa, työyhteisön ja esimiehen tuen ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin.
Lisäksi mahdollisuuden kehittyä lähihoitajan työssä ja toimia kotihoidon ja asumispalveluiden rajapinnassa tukemalla asiakkaiden kotona pärjäämistä.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Hanna Nätti
p. 044 907 3626
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 3, Portsa 2 tilapäishoito
Osoite: Puutarhakatu 39, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Suggested jobs