Skip to main content
test
Lähihoitaja: psykiatria (id6155) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme hoitajaa psykiatrian klinikkaryhmään eri mittaisiin ja erilaisiin tehtäviin, haussa on määräaikaisia ja vakituistakin työtä. Hakuaika on avoinna 29.5.2022 saakka.

Kiinnostaako sinua monipuolinen osastolla tehtävä hoitotyö psykiatristen potilaiden parissa? Haluatko lisäksi tehdä työtä psykiatristen potilaiden kanssa erikoissairaanhoidossa? Mikäli kiinnostuksesi heräsi, meillä on tarjota juuri sinulle useita erilaisia tehtäviä erimittaisilla sijoituksilla mahtavissa työyhteisöissä.

Psykiatrian klinikkaryhmän tehtävänä on tarjota erikoissairaanhoidon palveluita Pohjois-Karjalan alueella. Klinikkaryhmäämme kuuluu useita aikuisosastoja sekä kaksi alaikäisten osastoa. Meillä on myös erilaisia tehtäviä poliklinikoilla sekä tehostetussa avohoidossa. Lisää tietoa löydät myös Siun soten internet sivuilta.

Työtehtävät riippuvat työyksiköstä. Osastolla potilaan hoitoon ja hoitosuhdetyöhön liittyvät tehtävät ovat usein arjen keskiössä. Poliklinikoilla työ on usein pidempi jänteistä hoitosuhdetyötä ja tehostetussa avohoidossa potilaat ovat usein akuutin psykiatrisen hoidon tarpeessa. Työtovereinasi täällä psykiatrialla on moniammatillinen henkilökunta työyksiköstä riippumatta.

Tarjoamme sinulle tärkeän ja monipuolisen työn lisäksi suunnitelmallisen perehdytyksen, täydennyskoulutusta ja työnohjauksen. Eduksi katsotaan psykiatriseen hoitotyöhön liittyvä osaaminen ja koulutuksen kautta saatu tietotaito mutta kokemuksella tiedämme, että tärkein taito on halu tehdä hyvää ja laadukasta hoitotyötä.

Kelpoisuusehtona on mielenterveyshoitajan tai lähihoitajan tutkinto.Tehtävissä on koeaika, joka määräytyy työsuhteen pituuden mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE -sopimuksen mukaisesti.

Työt alkavat toukokuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Olemme jo hakuajan puitteissa yhteydessä hakijoihin!

Kysy ihmeessä lisää jos kiinnostuit:

Ylihoitaja Mireille Tarkiainen, puh: 050-387 7704 mireille.tarkiainen@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti 29.5.2022 mennessä.

Joensuussa 28.4.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6155
  • 28.4.2022 - 29.5.2022 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb