test

Lähihoitaja, Reininkulma Jurva

Ansök senast  6.5.2024 12:00

Lähihoitajan sijaisuus, Reininkulmassa Jurvassa ajalla 15.4. - 2.9.2024.

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.4.2024 - 2.9.2024 Reininkulman pienkotiin Kurikan Jurvaan.

Reininkulma on ympärivuorokautisen asumisen yksikkö, jossa on 26 asukaspaikkaa. Lähihoitajan tehtävänä on työskennellä yhtenä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Hoitajat vastaavat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Meillä työskennellään kolmessa vuorossa ja työvuorot ovat sovittavissa joustavasti.

Reininkulman pienkodissa jokainen asukas kohdataan yksilönä ja hänen arvojaan ja tottumuksiaan kunnioittaen. Pidämme tärkeänä arvostavaa ikääntyneen kohtaamista sekä heittäytymistä arjessa tuleviin tilanteisiin. Meillä asiakas on toiminnan keskiössä. Tavoitteenamme on olla osaava, innovatiivinen ja turvallinen työyhteisö, jossa sekä asiakas että työntekijä kokevat olevansa arvostettuja. Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana.

Kelpoisuusehtona on sosiaali-ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/199 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme valinnassa myös hoiva-avustajat.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Palvelusuhteen täytössä noudatamme koeaikaa. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta ja Love-lääkehoidon hyväksyttyä suorittamista sekä hygieniapassia. HYVAEP on savuton työpaikka

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Kaarina Rajala-Huissi

puh. 040 4848 992

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare