Lähihoitaja, Resurssipalvelut

Ansök senast  29.5.2024 14:00

Haemme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen yhtä lähihoitajaa sekä kahta hoitajaa, jotka ovat innostuneita työskentelemään erilaisissa yksiköissä ja kehittämään monipuolisesti osaamistaan.

Kaipaatko vaihtelevuutta työhösi ja mahdollisuutta työskennellä eri yksiköissä? Pidätkö muutoksista työssäsi? Meillä pääset varahenkilöstön työntekijänä toteuttamaan haaveitasi kehittyvässä työyhteisössä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella toimivan Resurssipalveluyksikön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaoloissa palvelualueemme eri yksiköissä. Haemme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen yhtä lähihoitajaa sekä kahta hoitajaa, jotka ovat innostuneita työskentelemään erilaisissa yksiköissä ja kehittämään monipuolisesti osaamistaan. Tulisit työskentelemään sosiaali- ja perhepalveluiden varahenkilöstössä, jonka tiimiin kuuluu 16 muuta työntekijää.

Kahden työntekijän toimenkuvaan kuuluu pääsääntöisesti kolmessa sijaishuollon yksiköissä kiertäminen Seinäjoen alueella. Pajurinne ja Törnävän Puisto tarjoavat sijaishuollon palveluita 9-17- vuotiaille lapsille ja nuorille. Vanamossa erityispiirteenä on tarjota sijaishuollon palveluita erityistä hoitoa, kasvatusta ja kuntoutusta tarvitseville lapsille ja nuorille. Toimintaa ohjaa lastensuojelulaki ja henkilökunta koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista.

Yhden työntekijän tehtävänä on kiertää pääsääntöisesti Seinäjoen alueen vammaispalveluiden asumisyksiköitä. Alueella yksiköt tarjoavat palveluita eri ikäisille asiakkailleen lapsista ikääntyneisiin. Mahdollista on, että kierrettäviin yksiköihin kuuluu myös muita asumispalveluyksiköitä. Kuuntelemme toiveitasi kierrettävistä yksiköistä sekä niiden määrästä.

Odotamme sinulta innostunutta asennetta työn tekemiseen, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa sitoutumista sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa. Edellytämme ajokorttia sijaishuollossa kiertäville varahenkilöille. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, yövuorot mahdollisia. LOVe- lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa työsuhteen alussa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai
aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Huolehdimme työhyvinvoinnistasi erilaisin keinoin. Pidämme säännöllisesti tiimipalavereita ja lähiesihenkilösi on helposti tavoitettavissa. Meillä pääset vaikuttamaan työvuorojesi suunnitteluun, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos ja lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään 30.5.24 ja 31.5.24

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Palveluvastaava Paula Korvala

puh. 044 425 5278

paula.korvala@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare