test

Lähihoitaja, Riihikoti, Leppävirta

Ansök senast  12.12.2022 15:00

Hei Lähihoitaja, meillä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä Leppävirralla!

Etsimme lähihoitajaa hoivapalveluihin Leppävirralle, tulevalle Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Riihikodin asumispalveluihin toistaiseki voimassa olevaan tehtävään.

Riihikoti on tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on vuorohoidon asiakkaita. Työskentelymme pohjana on ikääntyneiden asukkaiden kokonaisvaltainen hoiva- ja huolenpitotyö. Haluamme on kehittää iäkkäiden hoivan laatua ja tukea asiakkaiden arjessa pärjäämistä. Kuluneen vuoden aikana olemme koko asumispalveluiden henkilökunnan kanssa kehittäneet laatukriteerit, joiden avulla voimme tehdä laaduntarkkailua. Työyhteisön, tiiminvetäjien ja esimiehen tuki sekä viihtyisä työympäristö tukevat sinua tehtävässäsi.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 29.4.2005). Edellytämme lääkehoidon suoritettuja verkko-opintoja (LOVe).

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Haastatteluja suoritetaan hakuajan ollessa auki.

Leppävirran kunta tukee henkilöstönsä työhyvinvointia, käytössä on mm. ePassi.
Meille saat tulla sellaisena kuin olet. Tervetuloa töihin!

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa Asumispalvelujen esimies Sanna Halonen, p. 040 8301 141, sanna.halonen(at)leppavirta.fi tai Palveluyksikön esimies Mirja Hyytinen, p. 044 5856 038, mirja.hyytinen(at)leppavirta.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Läs om arbetsgivare