test

Lähihoitaja,Riilahden toimintakeskus, Espoo

Ansök senast  15.12.2023 15:45

Haemme vakituista lähihoitajaa Riilahden toimintakeskuksen päivätoimintaan.

Lähihoitajana tehtäviisi kuuluu sekä perushoidolliset työt että asiakkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen päivittäisissä arjen askareissa. Päiväaikaisessa toiminnassa käy päivittäin noin 50 eri-ikäistä ja monenlaista tukea tarvitsevaa kehitysvammaista henkilöä.

Henkilökuntaa on yhteensä 18. Suunnittelet ja järjestät toimintaa asiakkaiden ja työtiimisi kanssa. Lähihoitajan tehtäviin kuuluu myös yhteydenpito asiakkaan omaisiin sekä asumispalveluihin. Asiakkaiden toiminnan toteuttamissuunnitelmat ja päivittäiset asiakaskirjaukset tehdään asiakastietojärjestelmään.

Työ on päivätyötä arkisin klo 7-17. Päivätoiminnassa teet työtä pienessä tiimissä aina työkaverisi kanssa. Liikuntasali, aistihuone, esteetön piha-alue ja hyvät ulkoilumaastot mahdollistavat monipuolisen toiminnan. Perehdytämme ja opastamme sinut työhösi.

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja voidaan palkata sopivan työntekijän löydyttyä.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työpaikan nimi: Riilahden toimintakeskus, Rysätie 11, 02260 Espoo Työaika: 38 h 15 min/viikko Tehtävä on vakinainen.

Tehtävään soveltuva koulutus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Tehtävään valittu sitoutuu suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta ja ratkaisukeskeisyyttä arjen muuttuvissa tilanteissa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.


Läs mer

https://www.luvn.fi/fi/palvelut/sosiaalipalvelut/vammaispalvelut , https://www.luvn.fi/fi/toihin-vammaispalveluihin

Tehtävästä lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Kirsi Heliölä p. 040 6394005.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Läs om arbetsgivare