test

Lähihoitaja, Rinnehovi Pertunmaa

Hakuaika päättyy  6.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tehostetun palveluasumisen yksikkö Rinnehoviin Pertunmaalle 20.2.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rinnehovi on 27- paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ikäihmisille hoitoa- ja huolenpitoa kodinomaisessa ympäristössä ympärivuorokautisesti sekä kaksi jaksohoitopaikkaa omaishoidettaville asiakkaille.

Lähihoitajan tehtävänä on työskennellä yhtenä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Hoitajat vastaavat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Tarjoamiemme palveluiden lähtökohtana on ikääntyneen arvostaminen, itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaaminen.

Lähihoitajalta toivomme osaamista erityisesti ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden hoitotyöstä. Osaat nähdä asiakkaan kaiken toimintasi lähtökohtana ja työskentelyotteesi on ammatillinen, toimintakykyä ylläpitävä sekä asiakkaan voimavarat huomioon ottava. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja luovuutta muuttuvissa olosuhteissa, vastuullisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa asumispalveluyksikön esimies Maarit Kankimäki, puh. 040 359 8199, maarit.kankimaki@etelasavonha.fi.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan